Ինչպես է ստեղծվում ֆրանսիական խմորեղենը (տեսանյութ)

Մի անգամ «Մոնո» թագավորությունում ժողով են անում եւ որոշում հավատարիմ քաղցրասերներին հրավիրել դղյակ ։

Մտիր կախարդական դղյակ, եւ տես՝ ինչպես է շերտ-շերտ ստեղծվում կրուասանը, թավշյա  Ռեդ վելվետը, պահքի խմորեղենը. ինչպես են փքվում տարբեր համերով էկլերները, ինչպես է գունավորվում մուսը, ինչպես է խմորը դառնում արվեստի գործ։

«Մոնո Patisserie-ն» ֆրանսիական հրուշակեղեն է։ Թխվածքաբլիթները պատրաստվում են ֆրանսիական բաղադրատոմսերով։

Մինչ 2010 թվականը, երբ դեռ «Վիլլա դե Տորտա» ընկերությունը չէր ստեղծել «Մոնո» բրենդը, Հայաստանում չկար նման հրուշակեղեն։

Ֆրանսիական հրաշքներ՝ հայ հրուշագործների ձեռքով, եւ արդեն այնքան կատարյալ, որ 2017թ-ին՝ Առաջին Համահայկական «Տորթի Տոն» փառատոնին «Mono Patisserie»-ն արժանացավ Գրան Պրի մրցանակի եւ պարգեւատրվեց ոսկե մեդալով:

Դղյակի դռները փակվում են կողմնակի անձանց համար։    Եթե չհասցրեցիք անձամբ տեսնել, ինչպես է ստեղծվում ֆրանսիական համը, հոգ չէ, որովհետեւ դուք ունեք հնարավորություն՝ այն վայելելու ամեն օր, ցանկացած պահի՝ առանց թագավորական դղյակ մտնելու, եւ նույնիսկ ունեք կախարդական փայտիկ՝ պատվիրելու Ձեր երազանքի քաղցր դղյակը։

«Մոնո Patisserie». Կյանքը քաղցր է…

Հասցե

Երեւան, Սարյան 19/21
093 533355
010 533355